Pianoles bij Muziekschool de Vuurvogel

Sinds dit jaar ben ik werkzaam in het docententeam van Muziekschool de Vuurvogel. Dick en Minouche bieden mij de gelegenheid om voor de muziekschool pianolessen te geven op locatie De Bloesem in Wognum en op locatie De Korteling in Midwoud. Ik vind het geweldig, wat een kans! Ik ben hier heel erg blij mee en ik voel mij zeer vereerd dat ik mij bij het docententeam mag aansluiten en de pianolessen in Wognum mag verzorgen. Dankjulliewel Dick en Minouche!

Bij Muziekschool de Vuurvogel geef ik les op twee verschillende locaties, namelijk;

Locatie De Korteling: adres: Korteling 1, 1679 VH Midwoud. Deze lessen in Midwoud zijn op maandagmiddag en op dinsdagmiddag.

Locatie De Bloesem: adres: Conferencelaan 19, 1687 RA Wognum. Deze lessen in Wognum zijn op vrijdagmiddag.

Muziekschool de Vuurvogel. www.muziekschooldevuurvogel.nl

Een proefles Pianoles: Een proefles bij de muziekschool is gratis en geheel vrijblijvend.

Tarieven Pianoles: (de betaling verloopt in een aantal periodes en beslaat de weken tussen de vakantie's.)

* Leerlingen tot en met 20 jaar: € 12,50 (btw-vrijgesteld) per les van 25 minuten. (Kinderen hebben wekelijks les).

* Leerlingen van 21 jaar en ouder: € 20,00 (incl. btw) per les van 25 minuten. (Volwassenen kunnen kiezen uit wekelijkse lessen of lessen om de week.)

Het is ook mogelijk om lessen af te spreken die langer duren dan 25 minuten. Hiervoor gelden andere tarieven. 

Bij het aanmelden voor een proefles pianoles, vraag ik altijd o.a. om uw e-mailadres. Ik stuur u dan van te voren de jaarlijkse Lesbrief Pianoles. Hierin staat alle informatie omtrent de pianolessen.

Ik volg het jaarschema van de basisscholen, regio Noord-Nederland. Dit houdt in dat ik start in de eerste lesweek van de basisscholen en tegelijk stop met lesgeven wanneer de basisscholen sluiten. In de schoolvakanties en op nationale feestdagen geef ik geen pianoles.


Een muzikale groet, Charlotte.


Voor meer informatie en/of aanmelden pianoles (of proefles): E-mail: info@charlottecompas.nl of Mobiel: 06 - 57 56 58 04