Pianoles bij Muziekschool de Vuurvogel in Wognum

! Update 16 maart: Vanwege het corona-virus en daardoor de sluiting van de scholen en andere gebouwen waar veel mensen bij elkaar komen, geef ik nu met ingang van maandag 16 maart online les. Op een afgesproken dag en tijdstip geef ik les via een video-verbinding. Alle lessen staan in deze periode in een aangepast rooster. Bijna alle pianoleerlingen willen de lessen continueren en ik ben hen allemaal zeer dankbaar! Dankjulliewel!!!

Het is een feit! Pianoles bij Muziekschool de Vuurvogel, locatie De Bloesem in Wognum, is van start gegaan op de vrijdagmiddag.

Sinds kort ben ik werkzaam in het docententeam van Muziekschool de Vuurvogel in Wognum. Dick en Minouche bieden mij de gelegenheid om voor de muziekschool de pianolessen te geven op locatie De Bloesem in Wognum. Ik vind het geweldig, wat een kans! Ik ben hier heel erg blij mee en ik voel mij zeer vereerd dat ik mij bij het docententeam mag aansluiten en de pianolessen in Wognum mag verzorgen. Dankjulliewel Dick en Minouche!

Muziekschool de Vuurvogel. www.muziekschooldevuurvogel.nl


Tarieven Pianoles in De Bloesem: (tien-maandelijkse betaling van sept. t/m juni)

* Leerlingen tot en met 20 jaar: € 66,00 (btw-vrijgesteld) per maand: wekelijks een les van 25 minuten. (Kinderen hebben wekelijks les).

* Leerlingen van 21 jaar en ouder: € 40,00  (incl. btw) per maand: om de week een les van 25 minuten.

* Leerlingen van 21 jaar en ouder: € 80,00  (incl. btw) per maand: wekelijks een les van 25 minuten.

Het is ook mogelijk om lessen af te spreken die langer duren dan 25 minuten. Hiervoor gelden andere tarieven. 

Bij het aanmelden voor een proefles pianoles aan huis, vraag ik altijd o.a. om uw e-mailadres. Ik stuur u dan van te voren de jaarlijkse Lesbrief Pianoles. Hierin staat alle informatie omtrent de pianolessen aan huis.

Ik volg het jaarschema van de basisscholen, regio Noord-Nederland. Dit houdt in dat ik start in de eerste lesweek van de basisscholen en tegelijk stop met lesgeven wanneer de basisscholen sluiten. Er is dus ook nog pianoles in de maand juli, ook al betalen de leerlingen van september t/m juni. De maand juli zit bij de tarieven inbegrepen. In de schoolvakanties en op nationale feestdagen geef ik geen pianoles.


Een muzikale groet, Charlotte.


Voor meer informatie en/of aanmelden pianoles (of proefles): E-mail: info@charlottecompas.nl of Mobiel: 06 - 57 56 58 04