Kinder Kamer Concert

Eén keer per schooljaar geven alle pianoleerlingen een concert in Theater Het Pakhuis in Hoorn. www.pakhuishoorn.nl Ik vind het belangrijk dat de leerlingen die pianoles volgen bij mij, een podium krijgen waar ze hun favoriete liedjes ten gehore kunnen brengen. Ik begon klein met mijn pianolespraktijk en ik heb voor het eerste concert destijds het kleinste theater van Hoorn, Theater het Pakhuis Hoorn, gevraagd of ik hier terecht kon met mijn leerlingen. En dat kon! En inmiddels is mijn pianolespraktijk gegroeid en komt de 5e editie van het Kinder Kamer Concert er aan. De naam voor dit concert heb ik bedacht omdat ik een concert voor mijn leerlingen wilde organiseren maar mijn huiskamer was hiervoor te klein. En een huiskamerconcert leek mij zo'n mooie, kleine en gezellige sfeer uitstralen. Dus op naar het Theater Het Pakhuis! En daar zitten we nog steeds, met ieder jaar twee verschillende concerten achter elkaar op één zaterdag. In de ochtend is er een grote generale repetitie en in de middag de twee concerten. Het is een dag om nooit te vergeten!

Om de concerten verrassend en afwisselend te maken voor het publiek zorg ik ieder jaar voor een speciale opening en er treden gastmuzikanten op. Er is dus naast pianospel, ook dans, zang en ander instrumentaal spel te zien en te horen. Het Kinder Kamer Concert is voor mij het hoogtepunt van het jaar en ik kijk er altijd ontzettend naar uit. Het zijn speelse concerten waar het plezier van het musiceren én dansen voorop staat!


Een muzikale groet, Charlotte.


Voor meer informatie: E-mail: info@charlottecompas.nl of Mobiel: 06 - 57 56 58 04