Kinder Kamer Concert

! Update 11 mei: Het Kinder Kamer Concert op 11 april j.l. is helaas afgelast geweest i.v.m. de situatie rondom covid-19. In overleg met Theater Het Pakhuis gaan we binnenkort op zoek naar een andere datum. Het ziet er naar uit dat ik het Kinder Kamer Concert pas weer volgend jaar april zal organiseren. Een precieze datum volgt op een later moment. 

Eén keer per schooljaar geven alle pianoleerlingen een concert in Theater Het Pakhuis in Hoorn. www.pakhuishoorn.nl Ik vind het belangrijk dat de leerlingen die pianoles volgen bij mij, een podium krijgen waar ze hun favoriete liedjes ten gehore kunnen brengen. Ik begon klein met mijn pianolespraktijk en ik heb voor het eerste concert destijds het kleinste theater van Hoorn, Theater het Pakhuis Hoorn, gevraagd of ik hier terecht kon met mijn leerlingen. En dat kon! En inmiddels is mijn pianolespraktijk gegroeid en komt de 5e editie van het Kinder Kamer Concert er aan! De naam voor dit concert heb ik bedacht omdat ik een concert voor mijn leerlingen wilde organiseren maar mijn huiskamer was hiervoor te klein. En een  huiskamerconcert leek mij zo'n mooie, kleine en gezellige sfeer uitstralen. Dus op naar het Theater Het Pakhuis! En daar zitten we nog steeds, met ieder jaar twee verschillende concerten achter elkaar op één zaterdag. In de ochtend is er een grote generale repetitie en in de middag de twee concerten. Het is een dag om nooit te vergeten!

Om de concerten verrassend en afwisselend te maken voor het publiek zorg ik ieder jaar voor een speciale opening en er treden gastmuzikanten op. Er is dus naast pianospel, ook dans, zang en ander instrumentaal spel te zien en te horen. Dit jaar zou Dansschool Moves Hoorn, www.moveshoorn.nl ook meedoen met de groep 'Only4Boyz' onder leiding van Dansdocent dhr. Kamil Oscislawski. Ik vind het geweldig dat er een samenwerking mogelijk was met Dansschool Moves Hoorn. Het Kinder Kamer Concert is voor mij het hoogtepunt van het jaar en ik kijk er nu alweer naar uit. Het zijn altijd speelse concerten waar het plezier van het musiceren én dansen voorop staat!


Een muzikale groet, Charlotte.


Voor meer informatie: E-mail: info@charlottecompas.nl of Mobiel: 06 - 57 56 58 04