Kinder Kamer Concert op 11 april a.s. is afgelast en wordt uitgesteld!

! Update 23 maart: Naar aanleiding van de persconferentie van de regering op 23 maart j.l. met betrekking tot het corona-virus, wil ik mededelen dat mijn twee Kinder Kamer concerten op 11 april aanstaande zijn afgelast. Ik ga de concerten verplaatsen naar een ander moment als de corona-crisis achter ons ligt.  Om deze reden kan ik op dit moment nog geen datum afspreken met het theater. Een datum volgt nog op een later moment. Indien u kaartjes heeft gekocht, dan zal Theater Het Pakhuis het geld terugstorten op uw rekening.

Eén keer per schooljaar geven alle pianoleerlingen een concert in Theater Het Pakhuis in Hoorn. www.pakhuishoorn.nl Ik vind het belangrijk dat de leerlingen die pianoles volgen bij mij, een podium krijgen waar ze hun favoriete liedjes ten gehore kunnen brengen. Ik begon klein met mijn pianolespraktijk en ik heb voor het eerste concert destijds het kleinste theater van Hoorn, Theater het Pakhuis Hoorn, gevraagd of ik hier terecht kon met mijn leerlingen. En dat kon! En inmiddels is mijn pianolespraktijk gegroeid en komt de 5e editie van het Kinder Kamer Concert er aan! De naam voor dit concert heb ik bedacht omdat ik een concert voor mijn leerlingen wilde organiseren maar mijn huiskamer was hiervoor te klein. En een  huiskamerconcert leek mij zo'n mooie, kleine en gezellige sfeer uitstralen. Dus op naar het Theater Het Pakhuis! En daar zitten we nog steeds, met ieder jaar twee verschillende concerten achter elkaar op één zaterdag. In de ochtend is er een grote generale repetitie en in de middag de twee concerten. Het is een dag om nooit te vergeten!

Om de concerten verrassend en afwisselend te maken voor het publiek zorg ik ieder jaar voor een speciale opening en er treden gastmuzikanten op. Er is dus naast pianospel, ook dans, zang en ander instrumentaal spel te zien en te horen. Dit jaar doet Dansschool Moves Hoorn, www.moveshoorn.nl ook mee met de groep 'Only4Boyz' onder leiding van Dansdocent dhr. Kamil Oscislawski. Ik vind het geweldig dat er een samenwerking komt met Dansschool Moves Hoorn en ik kijk er ontzettend naar uit om hen te zien dansen. Het Kinder Kamer Concert is voor mij het hoogtepunt van het jaar en ik kijk er enorm naar uit om samen met iedereen deze dag in te kleuren! Het worden speelse concerten waar het plezier van het musiceren én dansen voorop staat! Tot ziens in Theater Het Pakhuis in Hoorn!


Een muzikale groet, Charlotte.


Voor meer informatie: E-mail: info@charlottecompas.nl of Mobiel: 06 - 57 56 58 04