Kleutermuziekles

aan huisKleutermuziekles aan huis

 

Deze muzieklessen zijn speciaal voor kinderen vanaf vier jaar (groep 1/2 basisschool). Doordat deze lessen bij de leerlingen thuis worden gegeven, in hun vertrouwde omgeving, zijn dit bijzondere lessen en is er veel individuele aandacht voor elk kind. 

In de lessen komen allerlei onderdelen aan bod zoals zingen, bewegen, notatie, spelen op instrumenten en luisteren naar muziek. Ook neem ik vaak verschillende lesmaterialen mee, klein instrumentarium en soms mijn keyboard. Natuurlijk staat ook hier het plezier in de les voorop en spelenderwijs worden er geleerd over en door middel van muziek. 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

- Elke week een les of om de week een les.

- Een individele les of een les met vriendjes of vriendinnetjes die bij elkaar komen bij één van de kinderen thuis. De  locatie kan ook elke les wisselen zodat ik bij iedereen een keertje op bezoek kom.

- De lessen worden afgenomen middels een aangeschafte strippenkaart die uit vier of uit acht lessen bestaat. Hierop staan ook alle afgesproken data voor de lessen. En mocht er onverhoopt een les niet door kunnengaan, dan spreken we een nieuwe datum af.

Kortom: een muziekles op maat!

Heeft u interesse, laat het mij weten. Er kan ook alleen de eerste les van de strippenkaart worden afgenomen. Besluit u deze cursus te willen afnemen, dan kunt u de gehele strippenkaart aanschaffen.

Aanmelden: info@charlottecompas.nl of tel. 06-57565804.

 

[googlef2cd017643f7ae35.html]